Beieren, Zuid-Duitsland

Eind mei gingen we twee weken vakantie vieren in Duitsland. Eerst maakten we een tussenstop in Oberhausen en bekeken we hoe ‘Big Air Package’ van Christo eruit zag in de Gasometer. Vervolgens brachten we een paar dagen door in München.  Aan het einde van de eerste week stond een paar dagen Füssen op het programma, zodat we de kastelen Hohenschwangau en Neuschwanstein konden bekijken. Als je wil weten waarom Disneykastelen er als Disneykastelen uitzien….

Van Duitsland mei-juni 2013

In de tweede week verbleven we een aantal nachten in het Zuid-Oosten, in de buurt van Salzburg, maar nog net in Duitsland. Een mooie uitvalsbasis om niet alleen Salzburg te bezoeken, maar vooral ook Berchtesgaden. In de winter een ski-oord, nu een heel mooi wandelgebied.

En nee, we zijn niet ondergelopen, maar hebben er wel een boel van meegekregen.

Meer foto’s

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.