Green Lizard, de Kelder 9-6-7

Green Lizard @ de Kelder

Green Lizard in de Kelder, gisteravond. Erg goed!! Ze speelden een best off van alle platen en daardoor ook nog eens lekker lang. Green Lizard hebben we nog niet vaak kunnen zien, maar als het even kan, vaker!

We waren voor het eerst in de Kelder op de nieuwe locatie, en dat was een aangename verrassing, goed geluid, mooie hoogte in de zaal. Bar en zaal zijn gescheiden, ook handig want dan kletst men daar maar. Alleen kan de Bar nog wel iets van gezelligheid gebruiken, dat komt toch nog wel?

Als ons naprogramma stond Jaya the Cat op het podium. Met een Tikibar?! Deze heren spelen een punkreggae, wat een aparte combo is.. en een leuke feestje geeft!

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.