Johan!?!

Van de Excelsior mailinglist:

“Hooggeƒ«erd publiek,

Geloof het of niet, maar de nieuwe plaat van JOHAN is klaar. Eindelijk. Vijf jaar moesten we d’r op wachten en voorwaar, tis de moeite meer dan waard. Daarom zeggen we THX JHN en verheugen we ons onmeunig op de campagne die gaat komen en waarvan de kop er deze woensdag af gaat. Dan namelijk geeft de band een mini-concert in de Tivoli Helling van Utrecht.

In de namiddag, om 17u, gratis ende voor niks. Voor jullie én voor het meisje Maria uit Argentinƒ« dat al jaren Johan-fan is en speciaal overkomt voor deze gebeurtenis. Maria is dan ook de hoofdrolspeelster in de video van de eerste single van JHN TNX, Oceans. Dus wil je komen woensdag, weet dan ook dat je meteen optreedt in de nieuwe video van JHN (‘Trek je wel wat leuks aan?”, zou m’n lieve moeder zeggen).

Allez, woensdag 19 April om 17u in de Tivoli Helling van Utrecht, zie voor routes enzo http://www.tivoli.nl

Mvg/frrr

PS! Mail svp even als je wil komen…een simpele reply is ok.”

thx Johan!

Stuur dus even een mailtje aan Ferry..

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.